Adatvédelmi tájékoztató az egységesített honlaphoz

Tisztelt Látogatónk!

Amikor Ön a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat internetes honlapját látogatja, eközben személyes adatait is átadja számunkra.

Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) két módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben, másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk.

Honlapunkat úgy alakítottuk ki, hogy az megfeleljen a központi államigazgatási szervek honlapjaira vonatkozó tartalmi és formai egységesítési követelményeknek. Ennek során arra törekedtünk, hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen.

Honlapunk látogatása során az Ön adatainak felelős kezelője a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat. Az általunk szolgáltatott közérdekű információk egy része közvetlenül a Kormányzati Portálról is elérhető, emellett a honlapunkról kiindulva számos további szolgáltatást a Kormányzati Portálon vehet igénybe. Ezekben az esetekben Ön honlapunkat elhagyja, átlép a Kormányzati Portálra és adatainak kezelése attól fogva ott történik. (Böngészőprogramja mutatja a képernyőn, hogy Ön éppen hol jár.)

A honlap üzemeltetéséhez és egyben a látogatók adatainak kezeléséhez külső szervezetet (adatfeldolgozót) nem veszünk igénybe.

Az Ön adatait, amelyek a honlapunk látogatásával összefüggésben kerülnek kezelésünkbe, a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat nem adja tovább, kivéve a honlap látogatási statisztikájának rendszeres méréséhez, az Ön látogatásának automatikusan képződő technikai adatait, a Medián közvélemény-kutató intézetnek, az ún. web bug technikával végzett Webaudit szolgáltatáshoz szükséges mértékben.

A honlap látogatásával összefüggésben kezelt adataihoz kizárólag saját munkatársaink, feladatuk ellátásához, illetve az Ön által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, esetleges kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben férnek hozzá.

Ha Ön megtisztel bennünket azzal, hogy elégedettség-mérő űrlapunkat kitölti, véleménye statisztikai adatként, az Ön személyével össze nem köthető módon kerül rögzítésre a Kormányzati Portál mellett működő központi számítógépen.

Ha Ön kérdést kíván feltenni, vagy megosztja velünk véleményét, kapcsolatfelvételi oldalunk űrlapját használhatja. Ilyenkor megadhatja nevét, elektronikus postacímét (email), valamint kérdését vagy véleményét.

Ezeket az adatait eljuttatjuk a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat illetékeseihez; válaszukkal megkeressük Önt.

Ha Ön úgy gondolja, hogy kérdése másokat is érint és javasolja azt felvenni a Gyakran Ismételt Kérdések közé, akkor ugyancsak megadhatja nevét, elektronikus postacímét (email), valamint kérdését.

Amennyiben részt kíván venni a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat tevékenységét érintő véleménycserében, azt a Kormányzati Portál Fórumán, az ottani szabályok szerint, a megfelelő témacsoportokban teheti meg; adatait ilyenkor a Kormányzati Portál kezeli.

Ez a tájékoztató a honlapunk tartalmi és formai egységesítésével kapcsolatos adatvédelmi információkat tartalmazza.

Ha további tájékoztatást szeretne adatainak kezeléséről, forduljon hozzánk a munka@lab.hu e-mail címen.